Dimission ved Emmanuel skole

I anledningen af at Primary 7 (de ældste elever i grundskolen) snart afslutter deres grundskole og skal videre på high school, holdte Emmanuel skole en afslutningsfest/dimission i lørdags.


Dagen bestod af leg, sang, bøn, frokost og kage. Eleverne kom i deres fineste tøj, og det var en stor begivenhed for dem. Der blev holdt taler af både elever, lærer, rektor og manager ved UCC, Moses. Der var underholdningsindslag med sang og dans af eleverne. Derudover blev et festmåltid serveret, som bestod af matoke (madbanan), jordnøddemos, kål, ris, grøntsager og gryderet. 


Dagen var en succes - både børn og voksne gik glade hjem sent på eftermiddagen. 
Lærere, elever, Walter, Moses og 'support'-staff samlet på et fælles gruppebillede.Walter sammen med Marvin og Patience, som begge afslutter grundskolen indenfor to måneder. De bor begge to på Emmanuel børnehjem. Pigernes indslag bestod af sang og dans i klasselokalet.Drengenes indslag bestod også af sang og sans. 


Med fælles hjælp blev kagen skåret ud. 


UCC havde skrevet kort til hele klassen, som blev læst op af de to elever. 


Socialarbejder fra børnehjemmet, Josephine, sammen med Patience. 

Gruppebillede af alle lærene på Emmanuel Community School.


Efter arrangementet blev jeg og havde eftermiddagen hos Emmanuel børnehjems børnene. Vi hyggede med sæbebobler, som jeg havde medbragt fra Danmark. Vi afsluttede dagen på legepladsen, som står som ny efter den er blevet malet og slebet. 


Mvh. 
Rikke


For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com