Familien Jespersen er tilbage i Uganda!

Carsten, Ruth og deres tre piger, Ester, Miriam og Hannah, er nu samlet i Uganda, hvor de skal tilbringe de næste tre uger. De nyder at være tilbage, og vi glæder os over at have dem her igen!

Som traditionen byder, er børnehjemmene en af deres højeste prioriteter. Der skal hygges, leges, gives donationer og tilbringes kvalitetstid med børnene. Familien, sammen med Rikke, tog til børnehjemmene med bilen fyldt med flotte tøjdonationer til de mest trængende børn, især de ældste, som hurtigt vokser ud af deres tøj. Børnene var henrykte over at se pigerne og Ruth igen!

Derudover har Ruth haft stor succes med at samle badetøj ind til alle børnene, da vi har planlagt en tur til et børnevenligt udendørs badeland tæt på Masaka i næste uge. Børnene er fyldt med glæde og spænding. Ruth og pigerne havde også arrangeret en pakkeleg, hvor hvert barn fik to hoppebolde, som også var blevet doneret. Vi hyggede os desuden med at tegne masker og masser af andet leg.

Vi vil gerne sige tusind tak for de mange flotte donationer til vores børnehjem. Uden jeres støtte ville vi ikke kunne give børnene den samme opvækst med glæder og legetøj og tøj.
Carsten har arbejdet på at forbedre internettet ved Emmanuel, da vi drømmer om at have stabilt internet på hele området. Dette er vigtigt både for det nye kontor, sikkerhedsovervågning og computerundervisning. Et godt og stabilt internet vil forbedre både driften, undervisningskvaliteten og sikkerheden på Emmanuel.


Traditionen tro, så skulle alle pigerne op på taget, da vi kørte ude i landsbyerne. 


Og ellers var der godt humør og god energi i bilen på vej til Emmanuel.


Ruth og pigerne havde taget masker med, som kunne farvelægges. 


Carsten fiksede diverse ting på børnehjemmet med hjælp fra Rikkes ørering. Et kreativt løsningsforslag, når man intet værktøj har med..Nye internetkabler er blevet gravet ned ved børnehjemmene.Hannah fik nye venner udenfor. Børnene havde kigget nysgerrigt mod børnehjemmene og de mange gæster. Og der skulle naturligvis fremvises og tages billeder af de flotte masker.


Og maskerne blev så fine!


Miriam sammen med Blessing og Daniel. 


Og de ældste var så glade for deres nye tøj. Tusinde tak for donationerne!


Og så stod underholdningen på pakkeleg.Hannah og YasinGlæde og godt humør


Praise (børnehjemmene ældste hjemmeboende dreng) blev udfordret i at lægge arm med Miriam, som han vandt ;)


Tusinde tak for donationen af hoppebolde! Der blev pakket badetøj ud til alle børnene, og de glæder sig meget til at skulle ud og svømme på mandag!Computerundervisning på Emmanuel

Computerundervisningen fortsætter også på Emmanuel, og børnene ser frem til at bruge internettet. Vi tager det meget seriøst at undervise børnene i etik og moral samt at informere dem om de farer, der kan være online.


Tur til Rukungiri

Walter, Winnie og vores praktikant, Climah, har også været i Rukungiri for at indsamle information til de årlige profilopdateringer af de 102 fadderbørn fra området. Turen tog to dage og gik rigtig godt. De udførte et fantastisk stykke arbejde sammen med skolelærerne for at tale med alle børnene.
Climah og Winnie ved Aunt Elvi skolen i Rukungiri.


Fantastisk landskab og smuk solnedgang i Rukungiri.For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com