Aktiviteter rundt omkring:

Vi har været på farten og besøgt vores skole, Emmanuel, hvor vi har delt sponsorgaver ud, tjekket byggeriet i klinikken, leveret proviant til børnehjemmet for den kommende uge, set fremgangen af den igangværende opførelse af skolens nye toilet og sørget for, at haven ser flot ud. "Skiftedag" på Emmanuel børnehjemmene

Hver tirsdag markerer "skiftedag" for vores socialarbejdere på børnehjemmene, og samtidig sørger vi for, at der er tilstrækkelig proviant til hjemmene. I tirsdags blev det tur for  "Auntie" Josephine og Ziporah, der havde selskab af Josephines søn, Jayden, til at tage på børnehjemmene. Inden afgang fra Masaka tog vi forbi det lokale marked og handlede ind til ugen. 


Jayden var meget glad for at komme med, da han har startet sin juleferie og kunne nu se frem til at tilbringe den næste uge med lidt ekstra sjov ved at lege med 16 andre børn på Emmanuel. 
Bilen blev fyldt godt op med matoke (grønne madbananer), masser af grøntsager samt sponsorgaver. 
Emmanuel Skole og "Speech Day":

På Emmanuel Skole er årets eksaminer afsluttet, og nu forbereder eleverne sig til "Speech Day," der finder sted på tirsdag. Dagen markerer en festlig afslutning, hvor hver klasse præsenterer projekter, sange, dans eller andet for lærere, forældre, klassekammerater og besøgende. Lokale myndigheder vil også være til stede og der vil blive givet taler om "året, der er gået" på Emmanuel. Efter denne begivenhed går eleverne på juleferie i to måneder, og selvom regnsæsonen er i fuld gang nu, venter tørke og varme i december. Januar og februar forventes at blive nogle af årets varmeste måneder.Manager Moses og vores yngste pige på børnehjemmene, Blessing, i et stort kram. 


Sponsorgaver blev uddelt af Walter og Rikke til en masse glade børn. 


Manager, Moses, og gartner, Boaz, ved Emmanuel farmen, hvor der planlægges den næste høst og oprydning. Der blev sagt på gensyn til alle børnene i skolegården, da de fik fri. Hver dag siger rektor farvel til eleverne, og derefter bliver der bedt eller sunget en sang. Fremgang i Klinikbyggeriet og Skoletoiletter:

Byggeriet af den nye medicinske klinik skrider godt frem, og håndværkerne arbejder nu på det indvendige tag, der skal støbes i cement. Klinikken tegner til at blive en imponerende tilføjelse, og du kan stadig støtte projektet via dette link: https://www.childcare.dk/vare/støt-byggeriet-af-klinik-i-uganda
Projektet for at give skolen nye toiletter skrider også hastigt frem. Man skal ikke undervurdere arbejdsprocessen - den er hård, kompliceret og alt bliver gravet med håndkraft. På jorden står der altid en person til at hæve jorden op fra hullet og sænke en tom spand ned igen. Det skal gøres rigtig mange gange. 
Julesækkene og Hygge på Lageret:

Efterspørgslen på vores julesække har været overvældende, og vores lageransvarlige, Muliira, har travlt med at pakke endnu flere sække. To sikkerhedsvagter har hjulpet til, og hyggen var ikke til at tage fejl af, som I kan se på billederne. Julesæsonen er virkelig noget særligt og fylder alle steder med glæde.Spred Juleglæde:

Hvis du endnu ikke er sponsor hos UCC, kan du også være med til at sprede juleglæde ved at donere en julesæk til en udsat familie, som virkelig kan bruge det. Se mere via dette https://www.childcare.dk/da/kategori/julen-2023Nedenfor kan du se nogle meget glade børn, som har fået julegaver af deres faddere. 

For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com