Sponsorship fee - 783 Lamech Mutebi

$ 29,06 / month
Item number: Sponsorship fee - 783 Lamech Mutebi

Køn: Dreng


Skole: Emmanuel Community School


Klassetrin: P2

Fødselsdato: 18.09.2015


Lamech er kendt for altid at være glad og meget social, hvilket gør ham til en populær blandt hans jævnaldrende. Lamech bliver også anerkendt for sin intelligens og aktive deltagelse i klassen, hvilket har tjent ham positionen som “klasseleder.”

På trods af at komme fra en familie, der er afhængig af landbrug, forbliver Lamech fokuseret på sine studier og har store drømme for fremtiden. Han drømmer om at læse videre i high school og måske på universitetet. Han bor med otte familiemedlemmer i et toværelses hus og med det har han opnået evnen til at tilpasse sig og trives i en udfordrende livssituation.

Lamechs yndlingsfag er engelsk, og han drømmer om at blive læge i fremtiden. Hans ambitioner og dedikation til sin uddannelse er tydelige i hans akademiske præstationer og lederegenskaber.

Ud over sine akademiske interesser nyder Lamech at spille fodbold med sine venner, og han elsker generelt at være aktiv og social. Derhjemme påtager han sig ansvarsområder som at hjælpe til i landbruget, vaske op og passe dyrene på deres ejendom.


Hans særlige behov inkluderer skoleuniform, bøger og madpakker.

1
+
Choose