Kære faddere og sponsorer


Uganda og Carona

Carona virussen har ikke spredt sig i Uganda endnu (1 tilfælde indtil videre), men regeringen har lukket alle skoler i en måned og lukket for grænserne og alle flyafgange til og fra Uganda.


Det er nok en fornuftig beslutning men det går meget ud over børnene. Der findes ikke online skole i Uganda så de store børn er bange for at det vil gå ud over deres eksamener. For mange børn er det et problem med mad, da en del af børnene er meget afhængige af den mad som de får på skolen. Der har også været store pris stigninger på varer i Uganda, som også går ud over de mest fattige. Har du mulighed at købe lidt ekstra mad til børnene så vil det helt sikket falde i god jord..  Dette kan man gøre her: https://childcare.dk/webshop


Vores medarbejdere

En del af vores Ugandiske medarbejdere afholder deres ferie nu da skolerne er lukket. Joan Sørensen har valgt at blive i Uganda hvor hun sammen med det lokale team sørger for at køre kontoret og projekterne.


Joan på kontoret i Masaka (pt. med drop pga. en infektion)


Mange besøg til Uganda aflyst

April/Maj måned skulle have været en travle måneder for os med teams fra Danmark, Belgien og USA, men mange har nu aflyst deres bookinger og rejse til Uganda. Det er vi selvfølgelig kede af da vi har brugt meget tid og penge på at forberedelserne. Vi håber at vi på et senere tidspunkt kan få besøgende igen.


Påsken 2020Torsdag d. 26 Marts lægger vi traditionen tro en påskepakke på webshoppen som kan kan købe til sit fadderbarn og familien. 


Udover påskepakken har du mulighed for at købe oksekød. Kyllinger kommer ikke på da kvaliteten og størrelsen ikke rigtig hænger sammen for tiden,,,


Vi vil meget at så mange som muligt vil benytte sig af at velsigne børnene i denne tid som bliver svær for mange familier i Uganda, så vi håber du/i vil benytte jer at denne mulighed.


Børnehjems byggeri

Vi er ved at bygge børnehjem nr. 2 ved siden af Emmanuel skole og farm. Byggeriet er sponseret af en Fond, et firma fra Frederiksværk og en arv. Byggeriet forventes færdigt i April så nogle af de store børn fra baby hjemmet kan flytte derud og få et nyt og mere passende hjem for netop deres alder. 


Ny genbrugsbutik i Klarup

Carsten er i disse dage ved at ombygge vores skurvogn til et genbrugsbutik i Klarup (v. Aalborg) som åbner i begyndelsen af April. 


Butikken bliver delvist selvbetjent så man - når man besøger butikken - selv vælger sine varer og så betaler med mobilepay inden man går. Der bliver opsat kameraer som giver os besked når der er kunder i butikken.

Vi håber du/i har mulighed for et besøg når vi åbner.


Abonnement på fadderskaber

Som nogle nok allerede ved så har vi fået en ny og bedre betalingsmetode til fadderskaber. Hvis man får sit fadderskab fra bankoverførsel over på abonnement (eks dankort) via vores webshop, vil det lette vores administration en hel del, da vi kan kontere indbetalingerne automatisk.


Ønsker du at hjælpe os med et abonnement i stedet for bankoverførsel så kan du skrive til Joan på admin@childcare.dkLogin på hjemmesiden

Har du endnu ikke logget ind på den nye hjemmeside så gør du sådan her:

  1. Gå til https://childcare.dk/sponsor-login

  2. Klik på “hjælp”

  3. Udfyld e-mail hvorefter du modtager et nulstillingslink på på e-mail

  4. Når du har valgt et nyt kodeord kan du logge ind med din e-mail og kodeord


Når du er logget ind kan du se dine fadderskaber (billeder,karakterbøger mm), indbetalinger og webshop ordrer.


Der er stort behov for flere fadderskaber

Der er meget behov for at flere børn bliver sponseret, så hvis du kender nogle som har mulighed for at tegne et fadderskabs abonnement så henvis endelig til vores hjemmeside hvor de kan tegne et fadderskab. 

https://childcare.dk/bliv-fadder


Tak for din støtte til børnene og projekterne i Uganda. 

Gud velsigne dig!


Kærlig hilsen

Ruth og Carsten jespersen