Afslutningsfest ved God's Grace Skolen

Du kan nu se nogle skønne billeder fra vores nylige afslutningsfest på God’s Grace skolen i fiskerlandsbyen, Namirembe. Carsten, UCC-kontoret, forældre og børn var alle inviteret til denne festlige begivenhed, og hvilken en fest det var! Alle klædte sig festligt på og nød fællesskabet.


God’s Grace Skolen står som en lille, tryg oase i et udfordrende og fattigt område. Skolen giver børnene mulighed for at være børn og spiller en hovedrolle i at bryde ud af slumkvarteret, hvilket repræsenterer en mulighed for en anderledes fremtid end de ofte tidligere generationer.

Børnene leverede fantastiske dansenumre, sang smukt, og holdt skønne taler. Det var en enestående mulighed for at samle lokalsamfundet til denne fest og styrke relationerne. Det var rørende at se familiemedlemmer støtte børnene på denne særlige dag.


Festlighederne inkluderede også en vidunderlig frokost, og alle nød en uforglemmelig dag sammen.


Børnene havde øvet sig i at lave halskæder med bønner. 


Og de var så fine!


Udover festlighederne udleverede vi også sponsorgaver til børnene. 


Der blev også skrevet sponsorbreve. 


Alle var klar til billedet, og så besluttede Walter at han hellere ville lave lidt sjov 😁 og med Lake Victoria som baggrund. 


Børnene skød festlighederne igang med nationalsangen. 


Carsten fik selskab på forreste række. 


Lærer, John Bosco, stod for introduktionerne til de forskellige indslag. 
Smilene var store hele dagen igennem. 


Der blev fremvist danse i smukke bananpalme nederdele. Til frokost fik vi lokalfanget fisk, som er en utrolig lækker delikatesse. 


Stammedansen "Muganda" blev også fremvist.


Der blev serveret en stor og flot kage. 
Rektor, Simon Peter, holdte en rigtig flot tale, hvor han bl.a takkede forældrene for at komme og bakke op om festlighederne. Nogle af lærerne fra både God's Grace og Emmanuel skolen. 
Det var virkelig den skønneste dag ved God's Grace!
For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com