Disse Handels & leveringsbetingelser finder anvendelse på køb af varer på www.childcare.dk 

www.childcare.dk ejes af Child Care Denmark, CVR-nr. 30688023, adresse Farstrupvej 86, 5471 Søndersø, tlf. +45 22858988, e-mailadresse admin@childcare.dk. 


For bestilling af gaver til fadderbørn

Man skal bestille varer/gaver til fadderbarnet/Child Care via webshoppen. Som “kvittering” modtager man min. et digitalt billede af barnet med den købte gave. Billedet bliver uploaded på Google drev folder og kan tilgås fra personligt login. Donerer man en ekstra gave til sit fadderbarn, er leveringstiden normalt 2 – 3 uger, men der kan dog opstå yderligere forsinkelser, f.eks hvis der er skoleferie, eller hvis barnet er fraværende fra skolen pga sygdom el. lign. Der tages forbehold for dette samt andre uforudsete hændelser, som kan forsinke leveringen (eksempelvis sygdom blandt personalet, strejke, sammenbrud af bil eller mangel på brændstof i lokalområdet).


Hvis varen er udgået eller udsolgt, vil onlineshoppen så vidt muligt levere en tilsvarende vare til barnet. Hvis det ikke kan lade sig gøre, bliver køberen tilbudt en anden vare som kompensation. Det kan hænde, at et fadderbarn flytter og er umulig at opspore. I så fald får man som fadder besked, og en u-afleveret onlineordre vil blive afviklet i samarbejde med UCCs administrative medarbejdere. Fadderen tildeles et nyt fadderbarn, men hvis dette ikke ønskes, kan CCD refundere beløbet svarende til onlinegaven.


Hvis UCC's medarbejdere ved en fejl afleverer en onlinegave til et forkert barn bliver fejlen rettet uden yderligere omkostninger for kunden, så frem kunden ikke er selvforskyldt i, at fejlen er opstået (eksempelvis hvis kunden har tastet et forkert nummer i ordren).


Donation til projekter

Hvis en donation er givet til et igangværende projekt, som der fundraises midler til via onlineshoppen, vil donationen være øremærket hertil, og vi forpligter os til at bruge midlerne som aftalt. Penge, som bliver doneret, går ubeskåret til projekterne. Donationer til projekter kvitteres med billeder sendt på mail eller i fadderens login.


Betaling og levering

Vi modtager betaling med Dankort, Maestro, Mastercard kreditkort, Mastercard debetkort, Mobilepay, Visa, Visa debet og bankoverførsel. 


Priserne er angivet i danske kroner. Prisen er incl. levering af gaven til fadderbarn.

Vi leverer varen til barnet inden for 1 måned, og du modtager billede af barnet med den vare, som er bestilt/købt til barnet, hvilket er din garanti for levering. Dog skal der tages forbehold for barnets ferier, fridage, sygdom eller andet som kan forsinke leveringen.

Leverandører er lokale ansatte i Uganda Child Care.   


For køb i ChildCare's Secondhand Shop

1. Levering

Når vi har modtaget din order afsendes den hurtigst muligt fra vores genbrugsbutik i Klarup. Vi bestræber og på at sende pakken inden for 2 hverdage men der kan gå lidt længere tid.

2. Fortrydelses eller returret

Da varer i genbrugsbutikken er brugte varer er der ingen fortrydelses eller returret.


Abonnementsaftale

Generelt
Nedenstående abonnementsbetingelser gælder for alle abonnementer købt hos Child Care Denmark. Når du opretter et abonnement eller andre varer/ydelser, accepterer du samtidig vores generelle handelsbetingelser. 


Betaling og fornyelse
Betaling for abonnementsordrer reserveres på dit betalingskort på købsdagen og hæves umiddelbart efter. Alle abonnementer fornys automatisk, medmindre andet er oplyst. 

Ændringer til abonnement eller stamdata

Skulle det ske at et fadderbarn har ophørt skolegangen af forskellige årsager fortsætter abonnementet uændret men med et andet fadderbarn. Prisen vil her være uændret.

Som abonnementskunde kan du til en hver tid opsige dit abonnement (med 3 måneders varsel) i login eller på e-mail til Child Care.  

Fortrydelsesret
Når du køber et abonnement, har du 14 dages fortrydelsesret. 

Opsigelse
Abonnementer forudbetales altid og løber, indtil de opsiges. Abonnementer kan opsiges ved at kontakte os via e-mail eller telefon. Vi forbeholder os retten til at opsige et abonnement til enhver tid. 


Fortrydelsesret

Der er ingen fortrydelsesret da "køb" er en donation til foreningen og fadderbarnet.

Da vi ikke sælger fysiske ting til den betalende besøgende, men en service hvor vi leverer gaven til fadderbarnet, så findes der ingen returret eller fortrydelsesret.

 

Fortrolighedspolitik

Vi forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Vi vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Vi vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart. 


Oplysning om klagemuligheder

Ønsker du at klage over en levering eller gave bedes du skrive til admin@childcare.dk