Besøg fra Danmark & Udlevering af Donationer!

Besøg fra Danmark

Vi har haft spændende besøg fra Danmark. Carsten vendte tilbage til Uganda, og han blev ledsaget af vores to bestyrelsesmedlemmer, Gerner og Bjarne, der tidligere har besøgt vores projekter i Uganda og glædede sig over de mange fremskridt siden deres sidste besøg i 2019.

Derudover havde vi den store fornøjelse at byde Rikkes far og søstre velkommen på deres første besøg i Uganda. Efter at have tilbragt tid i Kampala, hvor de navigerede gennem den hektiske trafik, besøgte de også Child Cares projekter i Masaka.

Rikkes forældre har også et sponsorbarn i organisationen, så vi tog ud for at besøge Jonathan, hans bedstemor og kusine. Det blev en særlig og bevægende oplevelse, hvor der blev delt smil og gaver. Især berørte det Jonathan's bedstemor dybt, da Rikkes far overraskede med at hjælpe i haven. Selvom der er en sprogbarriere, er smil universelt - og der blev delt mange af dem.

Mange smil samlet på et billede.Udlevering af Donationer

På en af dagene besøgte vi God’s Grace skolen, hvor vi ankom med et bagagerum fuld af donationer. Takket være gavmilde bidrag, herunder tøj fra ChildCares tøjcontainere i Klarup og farverige bamser doneret af en ven af familien Jespersen, kunne vi glæde børnene med nye ting. Rikkes mor havde også samlet en masse børnesko til børnene ved God’s Grace, hvilket var særligt vigtigt, da området lider af jiggers, små orme, der kan forårsage smerte og ubehag ved at grave sig ind ved neglerødderne. De flotte donationer blev fejret med en friskfanget fisk i et af klasselokalerne, og det var en festlig dag med masser af glade børn.


Vi mødte nogle børn på vej til Namirembe, som alle fik en bamse med under armen - og de blev utrolig glade!Fine nye sko skulle prøves, sorteres og udleveres. 

Der blev sammenlignet tøj og vist frem


Der var også blevet doneret babytøj, som denne mor blev utrolig glad for. 

Gerner havde en lille smule svært ved at finde plads til hans lange ben på skolebænken :)


Fiskerne gjorde klar til at sejle ud på Lake Victoria. 


På Safari i Queen Elizabeth National Park

Rikke og hendes far og søstre afsluttede deres besøg i Uganda på safari i smukke Queen Elizabeth National Park. 


Solnedgang ved Queen Elizabeth National Park. 
For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com