Et Gensyn, Tandlægebesøg & Blessings Hjemkomst

Blessings Hjemkomst


I weekenden oplevede vi en glædelig begivenhed, da vores yngste pige, Blessing, blev udskrevet fra hospitalet. Hendes fod er nu fuldstændigt helet, og energien sprudler fra hende. Blessing har savnet sine søskende på børnehjemmet enormt, så da vi kørte hende tilbage, blev der danset, hoppet og løbet rundt. Foden klarede testen, og vi er glade for at meddele, at hun nu er hjemme igen og stråler af glæde. Alle børnene nød også det gode vejr, efter regnen endelig var stoppet, og de kunne lege udenfor.


Smilet er ikke til at tage fejl af - Blessing er meget glad for at være hjemme!


Selvom man er hjemme igen, skal plasteret stadigvæk forblive på. 


De skønne drenge; Marvin og Isaac


De fik lov til at låne telefonen til lidt selfie-time.Et Gensyn


På vej tilbage til Masaka mødte vi Brian, en tidligere sponsorbarn i vores organisation. Han udstrålede stor glæde ved gensynet med Moses, som han har kendt i næsten 20 år. Et hjertevarmt gensyn, der mindede os om de fantastiske forbindelser, der skabes gennem årene.


Tandlægebesøg


Vi fortsatte weekendens eventyr med et besøg hos tandlægen. Vores socialarbejder og lageransvarlige, Muliira, tog med et sponsorbarn, som havde fået denne gave fra sin fadder. Traditionen tro indledtes dagen med en lækker lokal ugandisk frokost, efterfulgt af et vigtigt tandlægebesøg. Vi er dybt taknemmelige for fadderens støtte, der gjorde dette besøg muligt.


En skøn frokost inden tandlægebesøgI ønskes alle en dejlig uge!

For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com