UCC havde i går formiddag besøg af knap 20 unge mennesker, som alle hver i sær er i gang med at gennemføre enten en praktisk erhvervsuddannelse inden for forskellige linjefag eller et universitetsforløb.

Ens for dem alle er, at de er voksne fadderbørn og har modtaget fadderstøtte gennem UCC, siden de var elever i primary-skole.

Nu er der blot en kort tid tilbage, førend de fleste forlader fadderprogrammet og skal ud på arbejdsmarkedet og skabe deres egen karriere og fremtid som voksne og uddannede unge mennesker.

Formålet med besøget var derfor fra UCC’s socialarbejderes side at opmuntre de unge mennesker til at yde deres bedste i slutforløbet af deres uddannelsesperiode, så de opnår de bedste resultater, inden de snart sendes videre ud i arbejdslivet.

Blandt gæsterne var i dag også en uddannet tandlæge samt sygeplejerske, som gennem UCC fik mulighed for at gennemføre et uddannelsesforløb for år tilbage. Disse to unge mennesker klarer sig begge rigtig godt og har opnået faste stillinger i Masaka.

Formiddagens program blev afsluttet med te og kage og et fællesbillede.


/JS
Ssempijja David og Joan får en hyggelig snak. David er trofast blevet støttet af sin fadder siden de helt første år af sin primary. Til april afslutter han et universitetsforløb og kan derefter kigge sig om efter et arbejde som gymnasielærer.