Gensynsglæde, Byggeri & Bæredygtighed

Udflugt

Den seneste udflugt til Katete, kun to timers kørsel fra Masaka og tæt på grænsen til Tanzania, blev en dybfølt oplevelse for vores tre børnehjemsbørn, Patience, Praise og Precious. Efter lang tid blev de genforenet med deres familie og venner. De smilende ansigter og intense følelser gjorde dagen uforglemmelig. Selvom børnene nu bor på Child Cares børnehjem, gør gensynet med deres hjemby og familiemedlemmer kærligheden ikke mindre. Det var en dag fyldt med smil, glæde og stor følelsesmæssig betydning for alle involverede.


De tre søskende på vej til at besøge hos nogle af deres relationer i landsbyen. 


Efterfølgende tog de forbi deres bedstemor med en julesæk, og gensynsglæden var stor. 


Smilene var store i huset. De to piger har gået i samme klasse, som vores ældste pige, Patience. 


Bedstemoderen var meget glad for at se børnene igen.


De var også forbi naboen for at hilse på. 


Senere mødte de også deres mor, som var så glad for at se dem. Glæden var ikke til at tage fejl af!


De gik alle sammen i haven for at finde majs til aftensmad. 


Et fællesbillede af familien; bedstemor, mor, de tre søskende samt tre fætre og kusiner. 


Moses sammen med Patiences to veninder, som også bliver sponsoret igennem Child Care. 


Der blev delt julesække ud til trængende familier i området. Tusind tak for de donerede julesække!Byggeri og affaldssortering på Emmanuel

Vi har også besøgt Emmanuel, hvor byggeriet af klinikken skrider frem, og væggene er ved at blive finpudset. Carsten har desuden sikret, at børnehjemmene og skolen nu har skraldespande til affaldssortering. Dette initiativ har til formål at gøre bioaffaldet til kompost og berige jorden med mineraler for at styrke farmens bæredygtighed. Affaldssortering er ikke almindeligt praktiseret i Uganda, men dette skridt mod bæredygtighed er en positiv forandring.


Der sker meget ved den medicinske klinik i disse dage, og den bliver så flot!
Der er kommet to affaldsspande til hvert børnehjem og skolen. Julen

På kontoret er der travlt, da vi nærmer os juleferien. Rikke rejser til Danmark d. 19/12 for at holde jul, og resten af kontoret går på juleferie d. 22/12. 

Husk, at hvis du ønsker at købe julegaver til dit sponsorbarn, er d. 16/12 sidste mulige dato for levering før jul. Se vores udvalg i webshoppen via linket: https://www.childcare.dk/webshopFor other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com