Godt nytår fra Child Care!

Godt nytår!

Vi håber, at I alle har haft en skøn start på 2024! Efter festlige jule- og nytårsfejringer er vi nu samlet og klar til et nyt år fyldt med fantastiske øjeblikke og glæde. Tak for et fantastisk 2023, og sammen ser vi frem til alt, hvad 2024 har at byde på! 


Vi indledte ugen med vores sædvanlige mandagsmøde, hvor vi delte julehistorier og drøftede forventninger og planer for det kommende år.
Ydermere havde en af vores tætte samarbejdspartnere været forbi med en julegave til kontorets ansatte, som efter mødet blev nydt i vores gård.


Der blev skålet i gården for det nye år!


Og der var stor gensynsglæde!


Rikke fik også en julesæk, da hun kom tilbage til Uganda efter have holdt juleferie i Danmark.Moses ville gerne demonstrere, hvordan Rikke skulle bære og danse hele vejen hjem med sin julesæk.
Emmanuel

I dag besøgte vi Emmanuel, hvor byggeriet af den medicinske klinik skrider hurtigt frem. Malingen er i gang, og fliserne lægges snart. Samtidig er byggeriet af skolens nye toiletter ved at være færdigt og forventes klar til det kommende skoleår i februar.

Udover byggeriet ved Emmanuel bliver skolen omhyggeligt vedligeholdt. Gartnerne er travlt optaget af at klippe græs, male og forberede skolen til det nye skoleår. Vi besøgte også de 16 børn på børnehjemmet, der nyder juleferien med leg, dans og smil. Takket være donationer har de haft sjov med at lave deres egne smykker med perler og snore, hvilket har været en stor succes. Den nye klinik bliver i disse dage malet ind- og udvendigt. 


Byggeriet af skolens nye toiletter skrider også hastigt frem. 


Græsslåsmaskinen blev finjusteret, så græsset kan blive klippet og så alt er helt klar, når det nye skoleår snart starter. 


På Emmanuel børnehjemme blev der lavet halskæder og armbånd. Der var rigtigt godt humør hos alle børnene på Emmanuel børnehjemmene.
Udlevering af sponsorgaver

Vi er også begyndt at udlevere sponsorgaver til en masse skønne børn igen!
For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com