Hyggedag på Emmanuel!

I weekenden tog Esther, Rikke og UCCs praktikant Climah til Emmanuel. Esther og Climah besøgte børnehjemmene for at tilbringe kvalitetstid med børnene, mens Rikke åbnede computerlokalet på skolen for at undervise lærerne i et par timer.

Hos os er det en prioritet, at lærerne følger med i den teknologiske udvikling sammen med eleverne. Derfor vil der være mulighed for lærerne at deltage i computerundervisning de fleste lørdage. Lærerne er på forskellige niveauer, hvilket giver dem mulighed for at hjælpe hinanden. Nogle har erfaring med computere, mens andre aldrig har brugt en før. Deres nysgerrighed og ivrighed efter at lære skaber et fantastisk undervisningsmiljø.


Efter undervisningen tog Rikke ned til børnehjemmene for at deltage i hyggedagen med børnene. Der blev lavet hjemmelavede smykker, som børnene elsker. Alle deltog med glæde, og der blev også lagt puslespil og spillet brætspil. Da der var ryddet op, holdt vi en dansefest udenfor med musik, popcorn og sodavand.


Vi tog alle tre hjem med smil på læberne efter en fantastisk hyggelig dag!For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com