Sponsorship fee - 766 Parvin Ssembogo

$ 29,06 / month
Item number: Sponsorship fee - 766 Parvin Ssembogo

Køn: Dreng


Skole: Emmanuel Community School


Klassetrin: P2

Fødselsdato: 06.01.2016


Parvin er en sød dreng, som går i 2.klasse på Emmanuel Community School. Han bor hos sin moster, da hans forældre er blevet separeret og har efterladt ham. Hans moster støtter familien gennem sit lille landbrug. Parvins daglige rutine inkluderer en 2 km lang gåtur til skole med sine venner. 

Selvom Parvin måske er genert når han interagerer med nye mennesker, anerkender hans lærere hans aktive og skarpe sind i klasseværelset. Han viser potentiale for akademisk succes og udviser vilje til at engagere sig i læring, fordi han ønsker at blive lærer i fremtiden. Udover det akademiske nyder Parvin at spille fodbold med sin ven Jackson i sin fritid, elsker at være fysisk aktiv og danne sociale relationer.

Hjemme bidrager Parvin ved at hjælpe med opgaver såsom at grave og vaske op efter måltider, og han viser ansvar og engagement i at støtte sin familie. Trods udfordringer i hjemmet og afsavn til sine forældre, viser Parvins engagement i uddannelse og villighed til at hjælpe med huslige pligter. Parvin er generelt en utrolig positiv og glad dreng.

Hans særlige behov inkluderer skolesweater, skoleredskaber og madpakker

1
+
Choose