Kære fadder

Som nogle har lagt mærke til, så er vi nu ved at skifte server til billeder mm i Child Care, og det er der nogle grunde til.

Hvorfor skifte?

En af hovedårsagerne til, at vi har valgt at skifte system fra Google til eget system er, at når vi lægger billeder op af børnene, så overdrager vi faktisk automatisk alle billedrettigheder til Google.

Er det et problem? Måske ikke lige nu, men som mange nok har hørt og læst om, så er kunstig intelligens meget oppe i tiden, og en ting vi kan frygte er, at billeder af børnene bliver brugt/misbrugt. Vi har mange tusind billeder liggende på google, og vi kender ikke fremtiden og ved ikke, om det kan få konsekvenser for børnene eller for den sags skyld vores organisation, hvis disse billeder på en eller anden måde kommer i de forkerte hænder.

Så vi laver ikke disse ændringer for at besværliggøre det for fadderne (med apps og nye logins), men simpelthen for at beskytte billeder og data mod misbrug i fremtiden.

En anden fordel er også, at det gør vores arbejde i Uganda meget lettere. Vi har 2 gode mobiltelefoner, som vi bruger til at tage billeder med, og når vores socialarbejder så kommer hjem på kontoret, uploader appen selv alle billeder til serveren, hvorefter han nemt kan dele billederne til de faddere, som skal have dem. Det sparer os for mange timers arbejde,

Hvad er ulemperne?

For nogle kan det være irriterende, hvis man er vant til et system at skulle skifte til noget nyt, men vi tror også på, at når man først har vænnet sig til det, så skal det nok gå og systemerne minder meget om hinanden. Vi ved, at det kan det være svært for nogle, men vi håber på jeres forståelse. Vi gør det kun for børnenes skyld og for at beskytte dem i fremtiden.

Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at skrive eller ringe mig (Carsten) på carsten@childcare.dk  eller tel. 22 85 89 88

Venlig hilsen

Carsten

Child Care


Sådan kommer du til dine billeder

For at tilgå billeder og dokumenter vedr dit fadderbarn så skal du først oprette en ny adgangskode på vores server

Det gør du ved at logge ind her: http://quickconnect.to/childcareserver

Her udfylder du brugernavn og midlertidig adgangskode som du har modtaget på mail fra serveren. Første gang du logger ind bliver du bedt om at skifte adgangskoden.

(har du ikke modtaget brugernavn og adgangskode så skriv til carsten@childcare.dk så sender jeg det til dig)

Adgang med computer: http://quickconnect.to/childcareserver  (gem evt som bogmærke)

Adgang med tablet/ipad el telefon:

Installer denne app: 

Der er også en app til en Mac computer.

Fremover bliver billederne “delt” med dig så finder dem under “Deling” i appen

De billeder som du har liggende på google bliver snarest muligt overført til det nye system.