Nyt fra Child Care

Kære faddere/Sponsorer

Som vi skrev i sidste brev så er skolerne i Uganda fortsat lukkede pga. corona så derfor har vi tænkt meget på hvordan vi kan hjælpe børnene i denne svære tid. 

Vi har givet en masse mad ud til børnene de sidste par måneder men vi har ikke haft mulighed for at få børnene i skole eller at undervise dem indtil nu.


Opstart af hjemmeskole i Uganda

Vi har fået den geniale ide at lave en hjemmeskole for børnene, så de igen kan komme igang med deres uddannelse. Vi kan selvfølgelig ikke gøre som i Danmark med computer fjernundervisning, men vi har alligevel fundet en løsning, som vi tror kan bruges og som vi vil prøve af.

Alle elever i primary klasser (fra babyclass til P7) vil i næste uge få en skolebog hver, som følger det ugandiske skolepensum.

Børnene skal så mødes med en lærer (ved skolen) 1 eller 2 gang om ugen, som så vil rette opgaver, vejlede og give nye opgaver for. Enkelte børn vil få hjemmebesøg af en lærer, men vi regner med, at vi kan køre undervisningen på denne måde.

Læreren vil på denne indviduelle måde at køre skole på, kunne hjælpe de svage elever samt booste de stærke.

Vi vil se om vi kan gøre noget ligende for de store elever også men mere om det senere. Joan, Ivan, Moses og Walter med skolebøgerne som børnene får udleveret


Vi håber dette tiltag bliver en succes og at børnene nu kan komme videre med deres skolegang.


Tak for din støtte til arbejdet og børnene i Uganda.

Gud velsigne dig!


Venlig hilsen

Carsten Jespersen

Child Care