Kære fadder

Vi har nu lavet en ny hjemmeside med nyt login til alle som gerne vil følge med i deres fadderbarns liv, indbetalinger til Child Care mm. Vi syntes den er blevet mere overskuelig og brugervenlig.

Nyt Login

Login er ændret og dit gamle kodeord fra den gamle hjemmeside virker ikke mere. For at få et nyt kodeord skal du, når du har klikket på login, klikke på hjælp. Her udfylder du den e-mail som du har oplyst til os og og så vil du modtage en mail hvor du skal vælge dit kodeord.

Fadderskabs abonnement

Dette er det mest geniale og nok det som gjorde at vi besluttede for for at skifte system. Fremover bliver det sådan at når man vil sponsere et barn, så bliver det sat op som et abonnement på dit kreditkort. Betalingerne kører automatisk og hvis kreditkortet er ved at udløbe, så modtager man en mail hvor man kan indtaste sit nye kort nummer ind. Som det er nu så bruger mange timer på at finde og kontere indbetalinger på bankkontoen, så der for ville det være skønt hvis så mange som muligt ville benytte sig at dette abonnement system. 

Vi vil gerne at så mange som muligt vil skifte til denne ordning i stedet for kontooverførelsel så her har du mulighed for at hjælpe os med at spare administrationstid. På webshoppen nederst har vi oprettet 2 abonnementer (150kr & 200kr.) hvor du kan tilmelde dig. Har dit fadderskab et andet månedligt beløb så skrive til os, så opretter vi gerne et specielt link til dig så du kan tilmelde dig ordningen på dit fadderbarn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Nederst på hjemmesiden har du mulighed for at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Chat med Child Care

Som noget nyt har du mulighed for at chatte med Child Care. Der er ingen faste åbningstider på chatten, men chatten er åben når tiden er der til det. Oftest er det Carsten som er på chatten så har du spørgsmål er du velkommen.

Dine indbetalinger 2019

Vi har lagt dine indbetalinger for 1019 (til og med november) i login.  Hvis du har tid/lyst så vær sød at tjekke om vi har fået alt med. Vi vil gerne i begyndelsen af Januar indberette fradrag til SKAT så derfor vil vi gerne tage eventuelle fejl i opløbet så vi er så klar som muligt i det nye år.

Julegaver til dit fadderbarn

Har du ikke købt en julegave til dit fadderbarn så der det stadigt muligt. Børnene er gået på ferie men vi gør hvad vi kan for at aflevere din gave til barnet inden jul. Vi kan ikke love at vi kan få fat i barnet, da nogle børn besøger familie andre steder i Julen men det lykkedes alligevel i de fleste tilfælde. Ønsker du at købe en julegave ti dit sponsorbarn kan du gøre det her: https://childcare.dk/webshop

Giv en julesæk til en familie

Mange familier i Uganda har det svært i julen. Derfor kan du være med til at give en julegave til en trængende familie som vi udvælger. Som tak modtager du et billede af familien med gaven. Klik her hvis du ønsker at give en gave til en trængende familie: https://childcare.dk/kategori/julen-2019_1

Glædelig jul
fra Child Care