Other languages please click here


Kære Fadder/Sponsor

Hermed lidt nyt fra arbejdet i Uganda.

Alle skoler er nu åbne efter corona.

Uganda er det land i verden som har haft den længeste skole nedlukning. Dette har haft en stor påvirkning på alle familier og især børnene. Rigtig mange unge piger er blevet gravide og mange børn er begyndt at arbejde eller begyndt at sælge ting på gaderne for at hjælpe familien økonomisk. Selv om at vi i Child Care har gjort vores yderste for at hjemmeskole børnene så har vi alligevel haft børn som er faldet fra fra uddannelsen.

Emmanuel Skole

Som nogle nok ved så blev vores skole fuldstændig oversvømmet for et par år siden. Hele fiskerlandsbyen var fyldt med vand så vi måtte sejle rundt i gaderne og nu ligger skolen på bunden af victoria søen. De fleste af børnene blev overført til Aunt Kiboka skole som ligger 3-4 km. væk. Dette var godt men for de helt små børn var det for langt at gå for at komme i skole.

Derfor var vi nu bygget en ny lille skole på en forhøjning og på betonpiller. Skolen har nu ca. 35 små børn men kun 6 børn på skolen har en fadder. Så kender du nogen som kunne tænke sig et fadderskab så er her en rigtig god mulighed for at være med til at gøre en forskel i et barns liv. 

se https://childcare.dk/bliv-fadderCarsten ved den nye skolebygning i fiskerlandsbyen

Profil opdateringer

Lige nu er vi i fuld gang med interviewe alle børnene i fadderskabsprogrammet hvor vi spørger ind til hvordan de har det, deres drømme og ønsker. Det er faktisk meget givende både for barnet men også for os som ikke altid har tid til at sidde med det enkelte barn. Nogle af børnene er gode til at fortælle om deres liv og om hvordan de har det.

Joan snakker med børnene

2 frivillige i Uganda

LIge nu har vi 2 friske piger fra vestjylland i Uganda som volontøerer i Uganda. Natasja og Josefine som er bedste venner bor på et af børnehjemmene hvor de hygger sig og laver aktiviteter med børnene. Hver formiddag underviser de i computer på emmanuel skole som ligger lige ved siden af. Børnene elsker dem og de elsker børnene så er rent win win...

Ønsker du at blive frivillig i Uganda så er du velkommen til at ansøge her: Ansøgningsskema


Josefine og Natasja med nogle af børnene fra børnehjemmet


Påsken 2022

Du kan nu bestille påskepakken til dit fadderbarn i Uganda. 
Traditionen tro har vi igen i år strikket en påskesæk sammen med gode sager, som dit fadderbarn og dets familie vil få glæde af i forbindelse med den forestående påskehøjtid.

Udover påskesækken har vi lagt nogle kødpakker på hjemmesiden og lidt andet godt
Sammen med sækken leveres også en påskehilsen med en tekst over påskeevangeliet.

Besøg butikken her


Happy Easter :-)


Tak for din/jeres trofaste støtte!

Gud velsigne dig/jer

Venlig hilsen

Carsten

www.childcare.dk