Kære faddere og sponsorer 

Hermed lidt nyt fra Child Care.

14 dages mere med nedlukning i Uganda

Den ugandiske præsident annoncerede i går at alle skoler i Uganda vil være lukket pga corona. Al privat kørsel er også forbudt og der er udgangsforbud fra kl 7 aften til kl 6.30 morgen. Dette gør det meget svært for mange familier, især for dem som er afhængige af deres arbejde i f.eks transportsektoren. 

Vi håber at landet åbner igen efter de 14 dage...

Skolen God's Grace

Vores skole God's grace og selve fiskerlandsbyen hvor vi har ca 300 børn er oversvømmet fra victoria søen. Det kan skyldtes den meget regn som er faldet det sidste halve år. Man har prøvet at åbne sluserne på den store dæmning i Jinja men så oversvømmes bredderene langs med Nilen så det var ikke en løsning.

Lige nu arbejder vi på højtryk på at finde en løsning for skolen. Vi bliver nok nød til at rive den ned og bygge det op et andet sted. Vi gør hvad vi kan for at holde kontakten til børnene hvor mange af deres familier har oversvømmet huse. Dette er virkelig en tragedie og vi håber der snart viser sig en løsning.

En af skolebygningerne som er oversvømmet


Køb en madpakke

Mange familier har det hårdt for tiden så hvis du kan/vil være med til at give en madpakke til en familie så er der et stort behov for det. Vi har som NGO i Uganda fået regeringens tilladelse til at køre i vores biler ud til vores projekter, så vi håber mange vil være med til at give lidt ekstra i denne svære tid.

Madpakkerne kan købes på www.childcare.dk


Vedr. kontakt til Child Care

Vi har i lederskabet i Uganda haft et møde om kommunikationen mellem faddere og vores medarbejdere.

Det har været og er meget forvirrende når faddere og gæster kontakter vores afrikanske ansatte (socialarbejdere, lærere, børnehjemsarbejdere) på facebook, whatsapp mm for at spørge om forskellige ting vedr. deres fadderbørn eller projekter. Vi har derfor bedt vores medarbejdere om ikke at have kontakt med faddere i Danmark via f.eks facebook.

Fremover vil vi gerne at man skriver til vores administrator Joan Sørensen på admin@childcare.dk eller via kontaktformularen på hjemmesiden hvis man har spørgsmål vedr. fadderbørn, skoler, børnehjem og volontørophold.

Vær sød heller ikke at skrive til joan på facebook grupper/sider, på whatsapp el. sms - helst kun på mail :-)

Tak for jeres forståelse for dette.


Gud velsigne dig!


Venlig hilsen

Carsten Jespersen

Child Care