På grund af meget regn og oversvømmelser i Uganda, så er victoriasøen gået over sine bredder og mange landsbyer er nu oversvømmet. 

Vores skole som vi har bygget i fiskerlandsbyen Namirembe er også oversvømmet og vi ser ingen anden mulighed end at forlade landsbyen og rive bygningerne ned. Vi har fjernet tagerne og er nu ved at fjerne alle brædder, skolebænke, tavler og alt som kan genbruges.

Mange af familierne er allerede flyttet fra byen til den anden siden af skoven (som også er ved at blive oversvømmet).

Vores første tanke var at købe et stykke jord og genopbygge skolen til vores næsten 300 børn, men vi tror nu det er bedre at få børnene ind på en eller flere skoler i nærområdet hvor familierne befinder sig. Skolerne i Uganda er stadig lukkede pga corona men lige så snart de åbner skulle vi gerne have planen klar.

Lidt trist at skolen, hvor vi har uddannet tusindvis af børn nu er væk, men vi må se hvad der kommer til at ske i den nærmeste fremtid. Lige nu er det Corona og oversvømmelser der fylder i mange menneskers liv og de har det rigtigt hårdt. mere end man nok kan forstille sig...

/cj


Her er vi ved at fjerne tagene på skolen God's GraceVores fine bygning som vi netop har renoveret bliver indtaget af Victoriasøen

Vores kirke og samlingshal er nu brast sammen


Landsbyen er nu oversvømmet og flere steder bruger man båd for at komme rundt i gaderneEn kort film fra en båd i gaden i Namirembe: