Dennis Kalule (20 år) er et af UCC’s voksne fadderbørn, som med fadderstøtte er i fuld gang med at gennemføre et uddannelsesforløb inden for hotel- og restaurationsfaget.

I december måned i fjor var Dennis uheldig at blive påkørt af en bil, da han som passager på en taxiknallert en morgen var på vej fra sit hjem til uddannelsesstedet. Ved påkørslen blev Dennis slynget af knallerten og landede i vejkanten med ansigtet frontalt mod den hårde grusvej. Dennis pådrog sig voldsomme hudafskrabninger på både arme og i ansigt, og i alt blev 8 tænder i både over- og undermund knust ved faldet. Bilens chauffør stak efter ulykken af, og Dennis var afhængig af forbipasserende, som umiddelbart sørgede for at bringe drengen til hospitalet i Masaka.

Her modtog Dennis behandling for sine sår, og de ødelagte tænder blev fjernet. En uge senere mødte Dennis op på UCC’s kontor i håb om at modtage yderligere hjælp til finansiering af nyt tandsæt. UCC’s socialarbejder, Walter, bad Dennis om først at konsultere en dygtig tandlæge i byen ved navn, Vicent, med henblik på at indhente et prisoverslag på kunstigt tandsæt.

I den første uge i det nye år skulle Dennis – som et sidste led i sit uddannelsesforløb – på udkig efter et sted at gennemføre sin afsluttende 3 måneders praktikperiode, og han henvendte sig en dag i receptionen på et mindre hotel.

Pudsigt nok skulle det vise sig, at tandlægen, Vicent, sammen med et par danske kvinder også var på hotellet denne dag, og Dennis og Vicent faldt atter i snak. Da de to kvinder hørte Dennis’ historie og kunne se hans desperate behov for nye tandsæt, var den ene kvinde hurtig til at tilbyde økonomisk hjælp.

Dennis kunne derfor hurtigt vende tilbage til klinikken, hvor Vicent efterfølgende tog aftryk til to kunstige tandsæt til drengen. I sidste uge modtog Dennis så sine fine nye tænder.

Dennis kan nu med glæde se frem til at afslutte sit uddannelsesforløb om få måneders tid og med selvtillid og et stort smil efterfølgende se sig om efter et arbejde…

Vi er taknemmelige for, at denne unge fyr mirakuløst modtog sådan en stor hjælp! ❤️


/JS