På Gensyn Josefine og Tanja, Udflugt & Julesæson

På gensyn


Tidligere i denne uge tog vores sponsorer, Tanja og Josefine, sammen med Moses og Rikke til Entebbe. Dagen markerede afskeden, da Tanja og Josefine skulle vende tilbage til Danmark. På vejen til lufthavnen besøgte vi det imponerende og store håndværksmarked for at sikre os nogle mindeværdige souvenirs og gaver. Efterfølgende nød vi en lækker middag, og da vi havde god tid, fik Josefine lov til at udfordre Rikke i kortspillet 500.

Senere samme aften fulgte vi vores to sponsorer til lufthavnen. Vi vil gerne udtrykke vores dybtfølte tak for jeres besøg. Det har været en sand fornøjelse at have jer her, og vi håber i den grad på et på gensyn. 
Kampala


Fredag gik Moses og Rikke på opdagelse i en boghandel for at finde frilæsningsbøger samt besøgte et stort håndværksmarked i Kampala. Der blev handlet ind til både Child Cares onlineshop i legetøjskategorien og Banda Lodge's eget håndværksmarked.


Både Rikke og Moses blev ekstra begejstret, da vi opdagede juledekorationerne i et indkøbscenter. 

Der flød julemusik ud af højtalerne, og etagerne var dækket af julepynt


Og naturligvis den kaotiske trafik i Kampala fik vi også (igen) lov til at opleve. Julesæsonen


Desuden vil vi gerne rette en stor tak til alle jer, der har støttet os ekstra meget i den seneste tid. Julesæsonen er officielt startet, og vi har oplevet mange smil og stor glæde blandt børnene. Vi samarbejder med 23 skoler, og derfor bliver udleveret gaver på mange lokationer. Vi nyder i den grad denne tid!
Tusind tak for jeres støtte!
Julen hos de mest udsatte familier

Ydermere er det nu muligt at donere en julesæk til en trængende familie i Uganda. Julesækken bliver udleveret til de mest udsatte og sårbare familier i området. Når julesækken er leveret, kvitterer vi med et billede af familien i din indbakke. Du kan se mere via linket her: https://www.childcare.dk/da/kategori/julen-2023

For other languages please follow the link: https://ccdbloggen.blogspot.com