Sponsor- & Skolebesøg

Skolebesøg


Denne uge har været fyldt med spændende aktiviteter på vores skole, Emmanuel, hvor vores elever er dybt engagerede i forberedelserne til de kommende eksamener. 

Afhængigt af deres skoletrin, går alle børnene på juleferie i løbet af november måned. Vi besøgte skolen midt i deres frokostpause, hvor de nød den traditionelle ugandiske frokost med portio (majsgrød) og bønner, en ret, der serveres på næsten alle skoler.

På vores børnehjem var det tid til "byttedag," hvor socialarbejderne, Jackie og Grace, havde deres tur til at være på børnehjemme de næste syv dage.

Alle venter spændt på dagens frokost. 


Med over 200 elever på Emmanuel skolen bliver der serveret mange portioner af portio (majsgrød) og bønner


Ugens madlevering til Emmanuel børnehjemmene, som bl.a. består af matoke (madbanan), tomater, auberginer, søde kartofler m.m.Hullet til skolens nye toiletter bliver også dybere og dybere hver gang vi kigger forbi. 
Sponsorbesøg


Vi har også haft fornøjelsen af at byde vores sponsorer, Tanja og Josephine, velkommen til vores organisation i Masaka. De har været sponsorere siden 2018. Vi tilbragte en dejlig dag med at udforske byen, herunder besøg på forskellige madmarkeder, navigere gennem den livlige trafik og udforske lokale tøjbutikker. Selvom vi oplever regn, som er almindelig i den nuværende ugandiske "vinter" i hele november måned, hvor temperaturen falder lidt, og der er rigeligt nedbør, holdt humøret sig højt. Vi ser frem til en spændende safarioplevelse denne weekend samt næste uge, hvor de skal besøge deres sponsorbarn for første gang. Vi var forbi det lokale udendørs marked, men pga. regnen måtte vi opgive at gå for meget rundt - det var for glat. 


Vi tog forbi det indendørs marked, hvor man kan købe frugt, grøntsager, fisk, hjemmelavet souvenirs og meget mere. 


Da det er fredag, så er det "market day", hvilket betyder grunden udenfor også bliver taget i brug til at sælge. 

Josephine og Tanja tilbringer den næste uge her i Masaka, og vi ser frem til mange spændende oplevelser! 


Tusind tak for at I vil besøge os!